Jídelní a nápojový lístek

Prázdninový jídelní lístek
K těmto jídlům podáváme více druhů příloh a součástí denního menu je salátový bar včetně dresingu, ovoce a čerstvého pečiva.
1. den
(29.6-6.7, 13.7-20.7, 27.7-3.8, 10.8-17.8, 24.8-31.8)
Oběd  
Hovězí vývar, nudle zelenina 1-3-9

1. Hovězí znojemská pečeně 1
2. Uzená krkovice
Večeře  
1. Vepřové medailonky 1
2. Rajská hov.pečeně 1-9
2. den
 
Oběd  
Italská polévka 1-3

1. Kuřecí na paprice 1-7-9
2. Smažený květák 1-3-7
Večeře  
1. Hovězí Stroganov 1-7-10
2. Sekaná pečeně 1-3-7
3. den
 
Oběd  
Čočková pol. 1

1. Vepřová pečeně ala bažant 1
2. Kuřecí na kari 1-3-7
Večeře  
1. Čevabčiči 1-7-10
2. Ovocné knedlíky 1-3-7
4. den
 
Oběd  
Zelná s uzeninou 1-7

1. Pečené kuře 1
2. Boloňské špagety 1-3
Večeře  
1. Nadívané maso 1-3-7
2. Rozlítaný španělský ptáček 1-10
5. den
 
Oběd  
Drůbeží vývar 9

1. Svíčková na smetaně 1-7-9-10
2. Srbské risoto
Večeře  
Maso z grilu
6. den
 
Oběd  
Bramborová 1-9

1. Vepřové, knedlík, zelí 1-3-7
2. Zapékané těstoviny 1-3-7
Večeře  
1. Smažené rybí stripsy 1-3-7
2. Přírodní kuřecí steak 1
7. den
 
Oběd  
Krupicová s vejci 3-9

1. Hovězí guláš 1
2. Holandský řízek 1-3-7
Večeře  
1. Segedýnský guláš 1-7
2. Kuře na bylinkách 1
8. den
(3.7-13.7, 20.7-27.7, 3.8-10.8, 17.8-24.8)
Oběd  
Česneková 9

1. Kuřecí kousky po čínsku 1-9
2. Dřevorubecká pečená krkovice 1
Večeře  
1. Těstovíny na houbách s kuřecím masem 1-3-7
2. Štěpánská hovězí pečeně 1-3
9. den
 
Oběd  
Květáková 1-3-7

1. Karbanátek 1-3-7
2. Kuřecí v sýrové omáčce 1
Večeře  
1. Milánské špagety 1-9
2. Hamburská hov.pečeně 1-3-7
10. den
 
Oběd  
Kulajda 1-3-7

1. Moravský vrabec 1-3-7
2. Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem 1-3-7
Večeře  
1. Koprová omáčka 1-3-7
2. Kuřecí v tomatové omáčce 1
11. den
 
Oběd  
Cibulačka 9

1. Játra na cibulce 1-3-7-9
2. Kuře se slaninou a špenátem 1-7
Večeře  
1. Čočka na kyselo 1-3-7
2. Hovězí na víně 1-9
12. den
 
Oběd  
Frankfurtská 1-7

1. Smažený vepřový řízek 1-3-7
2. Kuřecí medailonky 1
Večeře  
Maso z grilu
13. den
 
Oběd  
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky 1-3-9

1. Madarský guláš 1
2. Zapečené brambory 1-3-7
Večeře  
1. Lasagne 1-3-7
2. Přírodní kuřecí medailonky 1
14. den
 
Oběd  
Fazolová 1

1. Sekaný máslový řízek 1-3-7
2. Katův šleh 1-3-7
Večeře  
1. Hovězí pečeně na houbách 1
2. Plněná masová roláda 1-3
Tisknout jídelní lístek